To ροκ που μας ενώνει…

Tην Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, στο γνωστό club ‘Rock ‘n’ Roll’ στο Κολωνάκι, το παλιό και το νέο καλό ροκ μας συνεπήρε και μας ταξίδεψε.

Ο συναπόφοιτός μας Στέφανος Τριανταφύλλης ’95 με το μουσικό συγκρότημα των My Excuse κατάφεραν να μας ξεσηκώσουν για άλλη μια φορά!

Τα χαμόγελα άστραφταν πιο πολύ από τα φλας και το κέφι δυνάμωνε  με την ένταση της μουσικής! Ξαναθυμηθήκαμε τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε. Τραγουδήσαμε και χορέψαμε ανέμελα. Όλοι οι Anatolians γίναμε μια μεγάλη παρέα!  

Οι My Excuse μας χάρισαν μια απολαυστική ροκ βραδιά και σας ευχαριστούμε που ήρθατε και τη ζήσαμε όλοι μαζί. Ελπίζουμε να διασκεδάσατε και οι φωτογραφίες μας να είναι ένα όμορφο σουβενίρ. Εις το επανιδείν ―περισσότερες και περισσότεροι στην επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου μας!

Thanksgiving Lunch 2019

Ένα τεράστιο «Ευχαριστούμε» από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αλλά κυρίως από την καταπληκτική Αριστούχο Υπότροφό μας που φοιτά στη Β’ τάξη Γυμνασίου του Ανατόλια και έχει κάθε λόγο να χαμογελά: χάρη στην απίστευτα υψηλή προσέλευση (το event ήταν “sold out” και κάποιοι που δεν προνόησαν έγκαιρα, έμειναν παραπονεμένοι), χάρη στην γενναιοδωρία των Χορηγών, Δωροθετών και Υποστηρικτών μας και βεβαίως χάρη στην υπέροχη συμμετοχή Αποφοίτων, συγγενών και φίλων στη Λαχειοφόρο μας, η Υποτροφία μας συνεχίζει να κάνει το Όνειρο της Ζωής-Μαρίας, Πραγματικότητα! Ευχόμαστε ακόμα καλύτερα στην επόμενη εκδήλωση!

Σ.Α.Κ.Α. ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ
Thanksgiving Lunch 2019
Μπορούμε να φτιάξουμε πολλά ωραία πράγματα μόνοι μας.
Όμορφες αναμνήσεις όμως, φτιάχνουν μόνο οι παρέες!
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

Την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου, Eυχαριστούμε Ευχαριστημένοι

Το Δ.Σ. του Συλλόγου δημοσιοποιεί σήμερα την λίστα των Χορηγών, Δωροθετών και Υποστηρικτών της διοργάνωσης του φετινού Thanksgiving Lunch, το οποίο προβλέπεται να είναι εξαιρετικά λαμπερό και -ευχόμαστε- να πετυχαίνει τον στόχο του ως προς την στήριξη της πλήρους Υποτροφίας, καθώς καταγράφεται ζωηρό ενδιαφέρον μεταξύ των μελών για προσκλήσεις της εκδήλωσης. Η συμμετοχή και συμβολή όλων μας παρέχει εγγύηση για την διασφάλιση της Υποτροφίας καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών της Αριστούχου μαθήτριας, η οποία σήμερα φοιτά στη Β’ τάξη του Γυμνασίου Ανατόλια.

Η ανταπόκριση των συναποφοίτων και φίλων του Ανατόλια στο αίτημα προσφοράς δώρων για την παραδοσιακή Λαχειοφόρο της εκδήλωσης, ήταν πραγματικά συγκινητική. Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους κι όλες καθώς αυτή η διαδικασία, μέσω της αγοράς των λαχνών, υποστηρίζει έμμεσα αλλά ουσιαστικά την Υποτροφία μας, προσδίδοντας ένα ιδιαίτερο «χρώμα» στην χαρούμενη αυτή εκδήλωση. Είναι βέβαιο ότι θα Ευχαριστήσουμε (και θα Ευχαριστηθούμε) με θέρμη, Όλοι κι Όλες Μαζί!

Υ.Γ. Δεν γνωρίζαμε ότι ήταν συναπόφοιτοι! Οι δύο διάσημοι “γκρινιάρηδες” του Μάπετ Σώου, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν τις προετοιμασίες για το Thanksgiving Lunch στη Σελίδα του Συλλόγου στο Facebook… Ακολουθείστε μας και εκεί για να μη χάσετε ούτε μια ατάκα τους!

previous arrow
next arrow
Slider

Thanksgiving Lunch 2019

Thanksgiving – η Γιορτή των Ευχαριστιών.

Όλοι μας έχουμε λόγους να ευχαριστήσουμε κάποιον ή κάποιους. Μία συνεπή συνάδελφο, έναν  βοηθητικό συμφοιτητή, μια εξυπηρετική πωλήτρια, έναν ευγενικό ταξιτζή, τον δάσκαλο του παιδιού μας, το σύντροφό μας, τους γονείς μας, τα παιδιά μας…

Και πόσο όμορφα νοιώθουμε όταν κάποιος άλλος μας ευχαριστεί για κάτι που κάναμε: καταλαβαίνουμε πως η προσπάθειά μας αναγνωρίζεται και εκτιμάται όπως πρέπει. 

Το «Ευχαριστώ» είναι η απλούστερη λέξη όποτε κάποιος ή κάτι μας κάνει και νοιώσουμε καλύτερα. Κι όμως, κατέληξε να ακούγεται τόσο σπάνια!

Φέτος, ας ξεκινήσουμε να κάνουμε το «Ευχαριστώ» πράξη μαζί με αγαπημένους φίλους, οικογένεια και συναπόφοιτους Anatolians, στο Τραπέζι των Ευχαριστιών, το Thanksgiving Lunch του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Ανατόλια εν Αθήναις, την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου 2019, στις 1:30 το μεσημέρι.  O Πρόεδρος του Anatolia Δρ. Πάνος Βλάχος θα μας τιμήσει με την παρουσία του.

Θα ευχαριστήσουμε και θα ευχαριστηθούμε,  Όλοι Μαζί!