Η καρδιά του Συλλόγου μας…

…χτυπάει για τη Ζωή, την αριστούχο υπότροφό μας στο Κολλέγιο Αnatolia.

H πανδημία του κορονοϊού άλλαξε καθοριστικά την καθημερινότητα όλων μας. Ο Σύλλογός μας δεν έμεινε ανεπηρέαστος. Ο κορονοϊός ανέτρεψε τον προγραμματισμό των εαρινών μας εκδηλώσεων και οι συνέπειές του φαίνεται να καθιστούν προβληματική την υλοποίηση των σχεδίων του Δ.Σ. για το ερχόμενο φθινόπωρο. Αυτή η αβεβαιότητα έχει σαν άμεση συνέπεια δραματική υστέρηση στα έσοδα από την είσπραξη συνδρομών, της ετήσιας συμβολής όλων των Μελών μας στην εξυπηρέτηση του κόστους της Υποτροφίας της νεαρής Ζωής, της αριστούχου μαθήτριας που στηρίζουμε στο Κολλέγιο Anatolia.

Το Δ.Σ. του ΣΑΚΑ εν Αθήναις απευθύνει σήμερα έκκληση σε όλα τα Μέλη μας να προχωρήσουν στην άμεση καταβολή της ετήσιας συνδρομής τους. Μόνον έτσι διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη συνέχιση των σπουδών της Ζωής στο Γυμνάσιο του Anatolia, μόνον έτσι παραμένει το χαμόγελο στο πρόσωπο και την καρδιά της!

Η ετήσια συνδρομή παραμένει από τα χρόνια της κρίσης στο χαμηλό ποσό των 25€. Καταθέστε σήμερα (σημειώνοντας Επίθετο και Έτος αποφοίτησης) μέσω eBanking ή σε οποιοδήποτε κατάστημα της Alpha Bank.
ΙΒΑΝ: GR56 0140 1570 1570 0200 2006 011

To ροκ που μας ενώνει…

Tην Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, στο γνωστό club ‘Rock ‘n’ Roll’ στο Κολωνάκι, το παλιό και το νέο καλό ροκ μας συνεπήρε και μας ταξίδεψε.

Ο συναπόφοιτός μας Στέφανος Τριανταφύλλης ’95 με το μουσικό συγκρότημα των My Excuse κατάφεραν να μας ξεσηκώσουν για άλλη μια φορά!

Τα χαμόγελα άστραφταν πιο πολύ από τα φλας και το κέφι δυνάμωνε  με την ένταση της μουσικής! Ξαναθυμηθήκαμε τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε. Τραγουδήσαμε και χορέψαμε ανέμελα. Όλοι οι Anatolians γίναμε μια μεγάλη παρέα!  

Οι My Excuse μας χάρισαν μια απολαυστική ροκ βραδιά και σας ευχαριστούμε που ήρθατε και τη ζήσαμε όλοι μαζί. Ελπίζουμε να διασκεδάσατε και οι φωτογραφίες μας να είναι ένα όμορφο σουβενίρ. Εις το επανιδείν ―περισσότερες και περισσότεροι στην επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου μας!

Ώρα να θυμηθούμε το παλιό, καλό ροκ. Στο Rock’n’Roll.

Αγαπητοί Αnatolians, με χαρά προσκαλούμε εσάς και τους φίλους σας,
για να απολαύσουμε live το Μουσικό συγκρότημα My Excuse με τραγουδιστή τον Στέφανο Τριανταφύλλη ’95 την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στις 21:30μ.μ. στο Rock ‘n’ Roll, Λουκιανού 6, Κολωνάκι.

Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε!

Δείτε τους MY EXCUSE στο Instagram: @myexcuseband

Ο ΣΑΚΑ εν Αθήναις στο νέο Μουσείο Γουλανδρή στο Παγκράτι!

Χαρακτηρίστηκε «στολίδι της πόλης των Αθηνών» και «κόσμημα αρχιτεκτονικής και αισθητικής». Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι έχει ήδη αποκτήσει τον τίτλο του “must” προορισμού για Έλληνες και ξένους. Τα εγκαίνιά του την 1η Οκτωβρίου 2019 αποτέλεσαν το μεγαλύτερο εικαστικό γεγονός της χρονιάς που πέρασε. Καταλαμβάνει συνολική επιφάνεια 7.250 τ.μ. σε ένδεκα ορόφους και περιέχει έργα τέχνης των μεγαλύτερων ονομάτων της ευρωπαϊκής πρωτοπορίας όπως Cézanne, van Gogh, Monet, Degas, Rodin, Toulouse-Lautrec, Picasso, Miró, Giacometti, καθώς και έργα διακεκριμένων ονομάτων της ελληνικής πρωτοποριακής ζωγραφικής όπως Παρθένης, Τσαρούχης, Μόραλης, Χατζηκυριάκος-Γκίκας, κ.ά από την σπουδαία συλλογή των Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, ενός ζευγαριού που λογίζεται ανάμεσα στους σημαντικότερους συλλέκτες του κόσμου.

Modern Art Museum Athens

Το Δ.Σ. του ΣΑΚΑ εν Αθήναις διοργανώνει ξενάγηση αποκλειστικά για μέλη του Συλλόγου μας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου 2020, στις 18.30 το απόγευμα. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε ενδιαφέρον άμεσα στο info@saka-athens.gr Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τιμή συμμετοχής: 12 ευρώ/άτομο (περιλαμβάνει είσοδο και ωριαία ξενάγηση).

Αφορά μόνο στα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη του «ΣΑΚΑ εν Αθήναις» για το 2020, με όριο δύο συμμετοχές/μέλος.

Περισσότερες πληροφορίες για το Μουσείο στο https://goulandris.gr/el/about/begoulandris-athens